2013. október 31., csütörtök

MINDENÉRT GYURCSÁNY A FELELŐS?

A kérdőjel után illene ide egy nagy smile!
Az még csak hagyján, hogy lassan két hete semmiről sem szól a nóta, mint a bajai választásokkal kapcsolatos csalásról. Megy az adok-kapok. A kamuvideó-botrány csak egy fejezet a sztoriban. Ahogy annak idején a címben szereplő mondotta volt, ezt el…, nem kicsit, nagyon!
Normális ember ezt nem is veszi komolyan. Olyan bornírt az egész, és annyira abszurd, mind lassan a mindennapi életünk.
Azt gondolná az ember, hogy ezt nem lehet fokozni. De sikerült!
Az E-14 néhány képviselője performanszot mutatott be a Lánc-hídon, kora hajnalban. A rend éber őrei a tűzoltók segedelmével leszedte a hídmászás bajnokait, majd miután a mentők megállapították, hogy egyiküknek sincsenek szuicid hajlamai, a rendőrökre hagyták a munka nehezét. Azok pedig feljelentést tettek.
Mindeközben a csak lényegről feledkeztek meg. A drapéria ugyanis ott maradt a helyén, hirdetve, hogy mi is magyarok vagyunk, csak éppen nem FIDESZ hívők. A tűzoltók nem szedték le, a munka a hídmesterre maradt.
A lényeg az és s poén nem ez, hanem a kormányzópárt szóvivője, aki természetesen mindezt Gyurcsány Ferenc nyakába varrta. Hoppál Péter szó szerint ezt mondta: „Nagyon úgy tűnik, szót fogadott Bajnai Gordon Gyurcsány Ferencnek, és felült a gázrezsóra. Szerintem jobb lenne, ha leszállna róla most már. ….Fölösleges ilyen hisztériákkal a reggeli forgalmat megzavarni.”
Itt és most nem írom le a szóvivő arckifejezését, álljon csak annyi: viszketegséget okoz.
De e két mondat megérdemel egy kis elemzést.
A FIDESZ szóvivője enyhén túlreagálta a dolgot. És ebben a reakcióban megjelenik a kormánypárti kommunikációs spindoktorok ezidáig követett taktikája. Mindenért az „elmútt nyócév” és természetesen a volt miniszterelnök a felelős. Már-már mitikus alakká válik Gyurcsány Ferenc, mint a kerek erdő gonosza, akit mindenért okolni lehet.
Csinálja csak a FIDESZ ezt a kommunikációt. Minél inkább ezt teszi, annál kevéssé fog hatni. Már most is nevetésre ingerli egy-két elszólásuk a vájt fülű hallgatót. Szégyenteljesen kisstílű az egész!
Ha semmi másért, de már ezért megérdemli ez a kormány, hogy leváltsák!
Ceterum censeo OV esse delendum!

1 megjegyzés:

  1. Szüksége van pénzügyre?
    Pénzügyet keres?
    Pénzt keres üzleti vállalkozásának bővítéséhez?
    Segítünk magánszemélyeknek és cégeknek üzleti hitelfelvételben
    bármilyen összegű üzleti vállalkozás kibővítése és új vállalkozás létrehozása. Kapjon kölcsönt megfizethető 3% -os kamatlábbal. Szüksége van-e erre a készpénzre / kölcsönt üzleti vállalkozásra és a számlák elszámolására? Ezután küldjön egy e-mailt, további információkért vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben: inforamzanloan@gmail.com

    VálaszTörlés